dilluns, 18 de febrer del 2013

1a Catalana Femenina. CN Sabadell A 58 - CBF Cerdanyola B 46

CN Sabadell A (Foto d'arxiu)

Important victòria pel nostre primer equip femení que va haver de treballar per desfer-se d'un combatiu Femení Cerdanyola, dirigit per l'ex-entrenador del nostre Club Álvaro Fernández, que va dominar determinades fases del partit.

De fet, l'inici va ser de clar color local ja que les nostres van sortir a la pista excessivament toves en atac i en defensa, de manera que les visitants, de la mà d'una magistral Lozano, van anar perforant la defensa sabadellenca una vegada i una altra sense que hi hagués solucions arribant a un perillós 9 a 17 al final del primer període que feia saltar totes les alarmes. Al segon quart les noies de Jordi Juste van millorar la seva defensa i van contenir els atacs de les visitants, molt desencertades des del tir lliure, de manera que mica en mica van aconseguir més equilibri en atac. El control del rebot defensiu i ràpides transicions van permetre revifar a les sabadellenques que van signar en tan sols dos minuts un parcial de 2 a 11 que va deixar el partit amb el domini local del marcador al descans, 29 a 27, i amb l'ansietat deixada de banda.

Al tercer període la tònica no va variar massa i les locals van seguir corrent la pista amb molt d'encert i defensant amb contundència, destacant els bons minuts de Tamara Masvidal i Puri Garcia tant en atac com en defensa. Amb un avantatge de 37 a 27 el partit semblava gairebé dat i beneït però les imprecisions en atac, en forma de pilota perduda, van donar vida a les visitants que van aconseguir retallar la distància fins a col·locar-se 41 a 34 amb deu minuts per jugar-se. Al darrer període les nostres no van dubtar i van  llençar-se a per la victòria amb bàsquets de Mayor i Linares que deixaven el partit ben encarat però el Cerdanyola seguia lluitant i no va ser fins que Masvidal va anotar un triple a manca d'un minut que les sabadellenques no es van veure guanyadores d'un partit molt treballat.

Amb aquest triomf el nostre equip s'estabilitza dins el grup de mitja taula (del 6è al 9è amb un balanç de 9 victòries i 9 derrotes) i afronta aquesta setmana un partit decisiu per trencar amb el grup perseguidor desplaçant-se a la complicada pista del Sedis de La Seu d'Urgell.

CN Sabadell: Sampedro (7), Linares (10), Mayor (10), P.García (12), Masvidal (12), Fontanals (3), Grau (2), Guitart, E. García i Alonso.