dimarts, 5 de febrer del 2013

1a Catalana Femenina. CN Sabadell A 57 - CE Xamba Vilafranca A 55

Sènior 'A' (Foto: M. Bosch)

Sofert triomf del primer equip femení davant el Xamba Vilafranca, un incòmode equip de la zona baixa que a l'anada ja ens havia vençut i que no va posar les coses gens fàcils a l'equip de Jordi Juste.

Els primers minuts van estar dominats per les sabadellenques que, tot i estar un pèl fredes, van jugar les seves cartes amb solvència obtenint els primers avantatges del partit però les visitants van reaccionar i van aprofitar la irregularitat de les nostres per acabar donant-li la volta al marcador (10 a 14). En el segon període el Xamba va arribar a obtenir la seva màxima renda (14 a 22) en part per les imprecisions en atac de les nedadores (17 tirs lliures fallats en tot el partit, 6 en aquest període) que, no obstant, gràcies a dos triples van arribar al descans per davant en el marcador per un ajustat i curt 24 a 22.

Al tercer període va seguir la mateixa tònica d'igualtat però les nostres van poder aconseguir agafar confiança en atac des del punt de personal donat que el partit estava sent molt travat i amb moltes aturades, assolint un màxim avantatge de 32 a 25. No obstant, a partir del minut 26 la dinàmica anotadora va augmentar i això va conduir el partit a un 41 a 39 a l'inici del darrer període que ho deixava tot molt obert. Al darrer període es van multiplicar a les dues bandes els desencerts -incloent als àrbitres- i això va beneficiar a un Xamba que va amenaçar amb escapar-se i es va arribar a posar per davant a un minut per la finalització del partit (47 a 51). Va ser aleshores quan dos triples, un de Mayor i un altre de Puri García, van enfonsar les esperances de les del Penedès. No obstant, els errors de les nostres des del tir lliure no van tancar el partit i això va ser aprofitat per les visitants. En una discutida decisió arbitral el Xamba va disposar del darrer tir per empatar el partit però la sort va somriure a les sabadellenques que van obtenir el triomf i es col·loquen a la zona tranquil·la amb un balanç de 8 victòries i 8 derrotes.

Aquesta setmana el nostre equip descansarà a l'haver ajornat el seu partit davant un rival directe com l'ASFE Sant Fruitós per no disposar les bagenques de pavelló.

CN Sabadell: P.García (10), Sampedro (4), Mayor (16), Drago (2), Linares (4), Fontanals (3), Masvidal (10), E.García (8).