dijous, 14 de febrer del 2013

1a Catalana Femenina. ASFE Sant Fruitós 59 - CN Sabadell A 49

CN Sabadell A (Foto d'arxiu)

En el partit ajornat amb l'ASFE Sant Fruitós, el sènior 'A' femení va caure a mans d'un rival directe en un partit en el que, a més, es van deixar el bàsquet average particular.

Els minuts inicials van deparar un bàsquet de molta igualtat amb intercanvis de cistelles, però poc a poc les de Jordi Juste van anar veient com les del Bages anaven agafant més avantatge degut a les nombroses imprecisions, tant des de la línia de tir lliure com en forma de pilotes perdudes, de manera que es va arribar al final del primer període amb un advers 17 a 10. Al segon quart la dinàmica va ser molt similar però a la recta final de la primera meitat la inspiració des de la llarga distància, amb tres triples consecutius, va retornar a les sabadellenques al matx arribant al descans amb un ajustat 30 a 28.

Al tercer període el nostre equip va arribar a avançar-se en el marcador (30 a 31), però va ser un miratge ja que les locals van gestionar millor els seus atacs fins a encarrilar el partit gràcies a un demolidor parcial d'11 a 2. Amb un 47 a 36 al marcador les sabadellenques no van tenir opcions a tornar a apropar-se al marcador fins a arribar al definitiu 59 a 49. A més, el Club va haver de sofrir la lesió de la Gina Drago en el decurs de la primera meitat.

CN Sabadell: Linares (11), P.García (6), Mayor (11), Sampedro (9), Fontanals (1), Masvidal (7), Grau (2) i Guitart.