dilluns, 28 de gener del 2013

Copa Catalunya Masculina. CN Sabadell A 63 - Climasol - Roser A 72

Jugada d'atac del CN Sabadell (Foto: Rafa Arroyo)
Un desastrós primer quart va ser determinant per a que el sènior 'A' del Club Natació Sabadell perdés davant el Roser de Barcelona. L’equip barceloní va sortir amb una gran intensitat en defensa i un ritme ràpid de partit que l’equip sabadellenc ho va pagar amb un parcial desfavorable (7 a 20). Una renda de 13 punts que els barcelonins van saber administrar fins el final i que va marcar el desenvolupament del partit. El segon quart va mostrar una versió millorada dels jugadors sabadellencs en defensa i més encert en atac. Els intents de reacció dels d’Òscar Navarro eren contestats amb penetracions d’u contra u dels visitants. Amb un parcial de 20 a 19 a favor de l’equip sabadellenc finalitzava la primera part amb el marcador de 27 a 39.

A la segona part el conjunt sabadellenc va continuar millorant el seu joc i va retallar diferències en el marcador, en part a l’encert des de la línia de 6,25 (3 de 6 en llançaments de 3) que li va permetre guanyar un altre període per 19 a 12 i arribar al final del tercer quart amb un desavantatge de només 5 punts (46 a 51), que donava esperances de remuntada.

Tot feia preveure que el partit es decidiria en un final igualat, quan en el minut 3 del període el marcador era de 52 a 56 una recuperació del CNS iniciava un contracop ràpid cap a cistella, però va ser sancionat amb uns dobles del jugador local Albert Ortega que només van veure els àrbitres. Llavors el Roser va clavar un parcial de 0 a 8 que va sentenciar el partit i amb el qual els sabadellencs van baixar els braços al veure's sense forces després d'haver realitzat un gran esforç.

Amb aquesta derrota el sènior 'A' és 12è a la classificació amb un balanç de 5 victòries i 11 derrotes. Aquest dissabte a les 18.30 h jugarà un partit transcendental a la pista del CB Castellbisbal, penúltim classificat amb una victòria menys que els sabadellencs.

Parcials: 7-20, 20-19, 19-12, 17-21

CN Sabadell: Romero (22), Sánchez (3), Kosso, Costa, Abella (2), Ortega (9), Díaz (4), Gorina, Araujo (10), Barnusell, Andrés (11) i Valdez (2).