dimarts, 22 de gener del 2013

Copa Catalunya Masculina. CN Sabadell A 60 - AESE A 50

Albert Ortega va ser el màxim anotador del partit
 (Foto: Clara Almendros)

Important victòria la que va aconseguir el sènior 'A' del Club Natació Sabadell, què va trencar la dinàmica negativa que portava de tres derrotes consecutives, al guanyar a l’AESE de l’Hospitalet. L’equip sabadellenc va començar el partit amb molta intensitat defensiva i portant el ritme del partit, però l’equip hospitalenc aconseguia mantenir-se en el partit a base de penetracions d’u contra u. El final del primer període deixava un marcador baix de 14 a 10 a favor del CNS. El segon quart va estar més igualat i l’intercanvi de cistelles deixava un parcial de 16 a 14 a favor de l’equip de l’Òscar Navarro, amb el qual finalitzava la primera part amb el marcador de 30 a 26.

A la represa l’equip sabadellenc va mostrar el seu millor joc i va agafar un màxim avantatge de 14 punts (42 a 28) en els 5 primers minuts que semblava trencar i sentenciar el partit, però l’AESE no es va donar per vençut i va començar a pressionar a tota la pista, provocant pèrdues de pilota en els jugadors sabadellencs, que li va permetre retallar distàncies en el marcador i arribar al final del tercer quart amb un resultat desfavorable de 8 punts (46 a 38).

En el darrer quart, els hospitalencs continuaven amb la mateixa pressió a tota la pista i els sabadellencs es mostraven desencertats en atac, fet que va provocar que a 5 minuts per al final del partit el resultat fos de 48 a 46. Semblava que en els darrers minuts l’AESE li donaria la volta al marcador, però 1 triple de Mario Díaz i una gran actuació d’Albert Ortega amb 2 triples i 3 tirs lliures van permetre que el CN Sabadell acabés guanyat el partit per 10 punts de diferència.

Amb aquesta victòria el sènior 'A' ara és 13è a la classificació amb un balanç de 5 victòries i 10 derrotes. Aquest dissabte a les 19 h jugarà a Les Naus amb el CB Roser de Barcelona, equip que ha perdut en aquesta jornada la 1a posició en caure contundentment a la pista del CB Grup Barna.

Cal destacar que amb el conjunt sabadellenc va debutar el jugador senegalès Mbow Kosso, que va jugar 6 minuts i va ajudar en el joc interior de l’equip.

Parcials: 14-10, 16-14, 16-14, 14-12

CN Sabadell: Romero (9), Sánchez, Kosso, Costa (2), Abella (2), Ortega (18), Díaz (11), Gorina, Araujo (14) i Andrés (4).