dijous, 17 de gener del 2013

Copa Catalunya Masculina. CB Castellar A 84 - CN Sabadell A 63

Albert Ortega anotant un triple (Foto: Clara Almendros)

El sènior 'A' va començar l’any amb una nova derrota a la pista del CB Castellar, tot i que la primera part va estar molt igualada, a la segona l’equip es va mostrar bloquejat i desencertat en atac, a més les pèrdues de pilotes i la poca intensitat en defensa van provocar que els castellarencs ampliessin el seu avantatge en el marcador i acabessin guanyar el partit amb un marcador contundent.

El partit va començar molt igualat amb l’intercanvi de cistelles i la bona defensa de l’equip sabadellenc, que deixava al final del primer període un empat a 17 punts a l’electrònic. En el segon quart, l’equip castellarenc va prendre la iniciativa en el joc i en el marcador amb l’anotació de 3 triples consecutius. Malgrat tot, els sabadellencs van saber reaccionar amb un parell d’esmaixades del pívot Raúl Araujo, un dels jugadors més destacats de l’equip, i 2 triples en els minuts finals per arribar al descans amb un avantatge de 5 punts a favor dels castellarencs (40 a 35).

A la represa, els sabadellencs es van veure bloquejat amb vàries pèrdues de pilotes dels seus bases en el mig de la pista que feia que els castellarencs anotessin cistelles fàcils, a més la intensitat defensiva no va ser la mateixa que a la primera part i en atac es van errar cistelles fàcils. Amb aquesta dinàmica, el Castellar va trencar el partit amb un parcial final de 24 a 11, que li donava un avantatge de 18 punts a la finalització del tercer període (64 a 46). En el darrer quart, el CN Sabadell va optar per la defensa en zona que li va permetre retallar 5 punts (67 a 54) en els primers 4 minuts, però un parell de pèrdues de pilotes de l’equip sabadellenc van provocar que l’equip castellarenc anotés 2 triples consecutius. A partir d’aquest moment els jugadors del CNS no van saber reaccionar un altre vegada i el Castellar amb la renda aconseguida al tercer període i amb el darrer parcial (20 a 17), va acabar guanyant el partit amb un bon resultat que confirmar l’ascens i el bon moment de l’equip.

Amb aquesta derrota el sènior 'A' continua penúltim a la classificació amb un balanç de 4 victòries i 10 derrotes. El proper partit serà el dissabte 19 a les 19 h a Les Naus amb el AESE A de l’Hospitalet, equip que porta una victòria més que els sabadellencs.

Parcials: 17-17, 23-18, 24-11, 20-17

CN Sabadell: Romero (11), Sánchez (5), Barnusell (2), Lahmame, Costa (6), Abella, Ortega (8), Díaz (5), Gorina, Araujo (14), Lahmame, Andrés (12) i Puigdollers.