dijous, 24 de gener del 2013

3a Catalana Femenina. CB La Garriga 63 - CN Sabadell B 44

Sènior 'B' (Foto: M. Bosch)
El sènior 'B' femení no va poder encadenar una nova victòria consecutiva i va caure, tot i el bon partit, davant un rival directe com La Garriga que va mostrar un encert espectacular en atac que va acabar decidint el partit.

De fet, la diferència principal es va donar en els primer minuts del partit ja que les locals van mostrar-se molt inspirades en atac anotant des de totes les posicions (van acabar amb 9 triples) mentre que les de Carles Los Santos no semblaven trobar el seu lloc al partit. Amb un esfereïdor 23 a 8 semblava que el partit ja estava totalment decidit tot i només haver-se jugat 10 minuts, però les nostres van reaccionar mica en mica i van saber oblidar-se del marcador per oferir un bon bàsquet. Fruit d'això, i gràcies a un parcial de 2 a 10, les sabadellenques van entrar dins el partit i van competir fins arribar al descans amb un marcador de 36 a 23. Encara quedava feina a fer.

A partir de l'intermedi la igualtat va ser la tònica dominant en la segona part tot i que la manca d'encert de les nostres, que arribaven amb baixes a la cita, va acabar pesant massa i, tot i els esforços, es va arribar al definitiu 63 a 44.

Aquest cap de setmana les noies del sènior 'B' descansen, fet que aprofitaran per carregar energies de cara a rebre al Montmeló a casa en el primer partit de la segona volta.

CN Sabadell B: López (8), Gràcia (7), Bruguera (2), Belmar (4), Fitó (14), Ballesta (2), Bars (1), Valls (6) i Seguí.