dilluns, 28 de gener del 2013

2a Catalana Masculina. Salud Automoció Balaguer 74 - CN Sabadell B 61

Sènior 'B' (Foto: Noemí Bars)
Derrota del sènior 'B' que va viatjar a Balaguer amb 9 jugadors, degut a les baixes del base Albert Moix i l’ala-pivot Arnau Escapa.

A Balaguer es varen trobar amb un equip recuperat de les baixes que ha anat tenint durant la primera volta. Per tant, un bon equip, físicament molt potent i amb molts quilos a sota cistella.

Bon primer quart dels sabadellencs, forçant un 18 a 16 que prometia lluitar un partit lluny de Les Naus. Els constants contracops i les repetides pèrdues de pilota per part dels dos equips van provocar un marcador alt que no beneficiava en res als homes de Jordi Talló.

Un mal final en el segon quart, parcial d’11 a 2 en 3 minuts, va fer que la bona feina duta a terme durant els primers 17 minuts de partit se n’anés a norris. Deixant aquest segon quart amb un parcial de 20 a 16 que desencadenava amb un resultat de 38 a 32 a la mitja part. Masses punts en contra pel Sabadell.

Un mal començament a la represa, parcial de 9 a 0, va posar les coses molt complicades al conjunt sabadellenc, que lluny de tirar la tovallola va fer un esforç per igualar una mica la balança. Tot i així, el tercer quart acabava amb un 61 a 50 que li posava el partit complicat als de Sabadell.

Finalment, ni els 27 punts de Lluís Tejedor, van poder amb un Balaguer que fa un pas important per sortir de la situació en què, per lesions, havia caigut. El resultat final va ser de 74 a 61 pel locals.

El diumenge a les 12.30 h jugarà un complicat partit a Les Naus davant el Círcol Catòlic Badalona A.

Parcials: 18-16, 20-16, 23-18, 13-11.

CN Sabadell B:  Yll, González (3), Escuert (2), Tejedor (27), Barnussell (2), Belmar (13), Tena (10), Lahmame (2) i Viches (2).