dimarts, 15 de gener del 2013

2a Catalana Masculina. CN Sabadell B 57 - Sant Gervasi 1 64

El sènior 'b' va tancar la primera volta amb molt bones sensacions davant d'un rival teòricament molt superior a ell. El primer quart els visitants varen sortir amb molta solvència en atac aconseguint en 2 minuts col·locar el marcador en un 0 a 7 que mostrava la gran distància classificatòria entre els dos rivals, els sabadellencs, però no va voler aclucar els ulls i sortir vapulejats en el últim partit de la primera volta a casa i l amb una gran defensa va poder anar retallant distàncies en el marcador col·lant-lo en el minut 4 en 5 a 7, a partir d'aquest instant la constant va ser persistent tot i que el Sant Gervasi sempre dominant l'electrònic i arribant-se al final del primer quart amb un resultat de 12 a 19, ja que en el darrer minut el Sabadell ve perdre una mica el nord i va encaixar un 0 a 5 de parcial.

En el segon quart els jugadors de Jordi Talló van tornar a sortir molt intensos defensivament i en el minut 2 ja es va apropar a 1 punt del Sant Gervasi (20 a 21), això fins al minut 8 que els sabadellencs van tornar a baixar els braços i en un tres i no res el conjunt molletà no va perdonar ni un punt arribant-se al descans amb un 25 a 32. L’equip sabadellenc tot i tenir els instants finals de quart pèssims continuava mostrant una bona cara defensiva, amb molta intensitat i posant molts problemes al seu rival, el tercer quart va tornat a ser un calc dels altres 2, un CN Sabadell molt inspirat d'inici es va col·locar a 3 punts 31 a 34 en el minut 6, però un últim minut novament per oblidar va provocar un parcial de 0 a 5 als visitants i arribant-se al final amb un 38 a 47 en contra.

Els darrers deu minuts van estar molts interessants el CN Sabadell no donant ni una pilota per perduda, i el Sant Gervasi veient com un dels cuers de la classificació li posava problemes un darrera l'altre, un parcial inicial dels locals va permetre empatar el partit a 53 a falta de 3 minuts per acabar el partit, els dos següents minuts van estar intercanvis de cistella que mostraven la igualtat entre els dos equips, però per acabar el partit un altre parcial en el últim minut dels visitants de 0 a 6 els va donar una victòria, tot i el bon treball de l’equip sabadellenc.

El proper partit serà el diumenge a les 17h a la pista de l’Aracena Sant Josep 'B' de Badalona.

Parcials: 12-19, 13-13, 13-15, 19-17

CN Sabadell: Yll (1), González (10), Escuert (4), Tejedor (5), Barnusell (8), Belmar (8), Moix (7), Escapa (4), Lahmame (8), Vilches i Tena (2).