dimarts, 15 de gener del 2013

1a Catalana Femenina. CN Sabadell A 56 - AEC Collblanc-Torrassa 47

Anna Linares entrant a cistella
(Foto: M. Bosch)

El sènior femení 'A' va realitzar un dels seus millors partits de la temporada i, fruit d'això, va sorprendre al fins aleshores segon classificat, el Collblanc, per un 56 a 47 molt emocionant que no es va resoldre fins als darrers instants del partit.

Els minuts inicials van estar caracteritzats pel poc ritme de partit que acumulaven ambdós equips després de l'aturada nadalenca, però l'encert de Fontanals en els darrers minuts del primer període van conduir a les de Jordi Juste a assolir un avantatge d'11 a 16 que li donava moral a les locals per seguir treballant. Al segon període el Collblanc va començar a recuperar l'alè mitjançant l'exjugadora nedadora Ramos, que amb el seu encert exterior va ajudar al seu equip a donar-li la volta al marcador en uns instants en que la defensa sabadellenca va patir els estralls del joc interior de les d'Hospitalet. Al descans, però, igualtat amb un ajustat 28 a 31.

Després del descans el CN Sabadell va voler tornar a competir el partit i amb un parcial de 5 a 0 va recuperar el domini en el marcador. A partir d'aquest moment una aferrissada lluita pel domini del ritme del partit es va desenvolupar, sortint les locals victorioses gràcies a l'encert de Guitart i Sampedro que van guiar a les seves fins a un ajustat 45 a 42 a manca de 10 minuts per jugar-se. La sorpresa semblava possible però el darrer període, més que un intercanvi de cistelles, va ser un intercanvi d'errors que va beneficiar a l'equip local, molt més sencer en defensa i amb el domini del rebot, tant en atac com en defensa garantit tot i la diferència desfavorable de centímetres. No va ser fins al minut 34 que un triple de Mayor va trencar la igualtat i li va donar a les sabadellenques la màxima diferència. Amb 48 a 42 les locals van gestionar a la perfecció el domini del marcador i van trencar el partit des del punt de personal, rematant el partit Linares amb un contraatac gairebé sobre la botzina que va traduir-se en un esclat d'alegria de l'equip sabadellenc.

Amb aquest triomf les nostres acumulen un balanç de 7 victòries i 6 derrotes (cinquenes) i visiten diumenge 20 a les 19.15 h la pista de la JE Terrassa 'B' en un important partit per seguir creixent.

CN Sabadell: Sampedro (14), Linares (9), Fontanals (8), Guitart (5), Grau (6), Masvidal (5), Mayor (9), Drago, Alonso, Lechuga, E. García i P. García.