dimecres, 30 de gener del 2013

1a Catalana Femenina. CN Sabadell A 53 - Transbiela CB Lleida A 65

Eva García llançant tirs lliures (Foto: Rafa Arroyo)

El sènior 'A' femení no va ser prou regular al llarg del partit i això li va comportar la desfeta davant d'un dels equips amb més centímetres de la categoria com és el Lleida. Si a aquest fet li afegim la lesió a l'entrenament de divendres de l'Anna Linares i al fet que l'Eva García va jugar amb molèsties al turmell, les coses encara es posaven més complicades a l'inici del partit.

No obstant, les noies de Jordi Juste van comandar els minuts inicials practicant un gran bàsquet que feia recordar al de la darrera victòria a casa davant el Collblanc. L'equip circulava la pilota amb criteri i trobava encert en atac amb el tàndem Fontanals-Sampedro  fins a arribar a un interessant 15 a 5 tres minuts de finalitzar el període. Va ser aleshores quan va començar el mal joc de les locals que van encaixar un parcial de 2 a 10 per finalitzar el quart 17 a 15. Al segon quart el Lleida mantindria la seva dinàmica de joc amb Ibáñez i Satorra anotant amb facilitat mentre que les locals havien de sobreviure mitjançant accions aïllades i tirs exteriors arribant al descans amb un advers 29 a 35.

Després del descans el tercer període va ser una còpia del segon. Les sabadellenques seguien sense trobar resposta al gran encert de les lleidatanes que van eixamplar el marcador fins a una màxima de 37 a 52. Va ser al darrer període quan les nostres van recuperar sensacions amb millor criteri en atac i aconseguint reduir l'encert ofensiu de les visitants fins arribar al definitiu 53 a 65 que deixa a l'equip al finalitzar la primera volta amb un balanç de 7 víctories i 8 derrotes.

Aquesta setmana partit important davant un Xamba que ocupa posicions de la zona baixa, però que ens va vèncer a l'anada. Quan? El diumenge a les 16.30  h us hi esperem a Les Naus. No us ho podeu perdre!

CN Sabadell: Fontanals (8), Sampedro (5), P.García (6), Mayor (15), Masvidal (7), Grau (2), Drago (10), E.García i Alonso.