divendres, 14 de desembre del 2012

III 3x3 Indoor del CN Sabadell i Basket Vallès



El proper dissabte 29 de desembre torna l'esdeveniment més esperat de l'any, torna el 3x3 INDOOR a Les Naus!

Què és el 3x3 INDOOR?
És l'esdeveniment més espectacular que organitza la secció de bàsquet al llarg de l'any. Equips d'arreu de Catalunya s'apleguen per jugar a bàsquet i gaudir d'una jornada molt especial farcida d'emocions fortes, bàsquet i música. Si fa dos anys ja vam superar el rècord d'inscrits (70 equips) a la darrera edició encara vam anar més enllà i vam arribar fins als 75. Quants equips farem aquest any? Amb la teva ajuda segur que som capaços de seguir creixent!

Tan sols has de buscar dos o tres amics o amigues que s'ho vulguin passar d'allò més bé, posar un nom original al vostre equip i participar mirant de fer-ho el millor possible. Us enfrontareu a equips de la vostra edat en partits molt emocionants!

Com m'he d'inscriure?
Ho podeu fer de manera presencial mitjançant el tríptic que us donarem la setmana vinent entregant-lo a la Secretaria de la Secció o a la Recepció del Club Natació Sabadell, o bé podeu avançar feina com ja estan fent alguns equips d'arreu de Catalunya i fer la inscripció tot clicant al següent enllaç http://www.basketvalles.com/3x3-indoor-basketvalles-com-a-les-naus-del-cn-sabadell/ i realitzant una transferència bancària o pagant en mà a la Secretaria de Bàsquet.

Aquest any hem reduït el preu fins als 24€ per equip ja que no volem que ningú es quedi fora!

Si voleu saber més podeu clicar al següent enllaç https://www.basketvalles.com/2012/12/torna-el-3x3-indoor-de-nadal-de-basketvalles-el-29-de-desembre-a-sabadell/ i descobrir o reviure una gran festa del bàsquet. També podeu demanar informació als vostres entrenadors o coordinadors!

Participa-hi!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.