dijous, 27 de desembre del 2012

Èxit del II Torneig de Nadal mini i pre-mini del Club Natació Sabadell



(Foto: Josep Manel Prieto)

A diferents nivells el II Torneig de Nadal que vam organitzar el passat dia 22 de desembre va tornar a ser un èxit, amb més equips i categories participant respecte l'edició anterior, un nivell esportiu molt destacable i un gran ambient al llarg d'una maratoniana jornada que es va iniciar al matí i va finalitzar ben entrada la tarda.

Les categories que van prendre part d'aquest torneig van ser les pre-mini masculina i femenina a més de la mini 'A' i 'B' masculina i la mini femenina. Els equips del CN Sabadell que es van proclamar campions d'aquest torneig van ser els dos femenins. El mini del CNS va desfer-se a semifinals del Torelló i es va imposar al partit pel títol al CB Matadepera que abans havia vençut a la UE Barberà, obtenint el premi de campiones d'un torneig amb força autoritat. Encara amb més autoritat va guanyar l'equip pre-mini que va vèncer el CBF Cerdanyola i el CB Castellar en el torneig triangular superant ambdós rivals per molta diferència i oferint un bon nivell de bàsquet. A la competició pre-mini masculina, en canvi, el gran dominador va ser un CB Castellar que va vèncer l'equip local amb molta diferència a la gran final, després de desempallegar-se a semis d'un Sferic que va oferir bons moments de bàsquet. En darrera posició va quedar el nou equip de l'EB Les Termes que va participar per primera vegada en un partit semioficial. A mini 'B' les premisses es van mantenir i el campió va ser un CB Torelló que va oferir un gran nivell de joc davant els jugadors del CN Sabadell. A semifinals van caure l'Sferic i el CN Terrassa que, tot i les derrotes, van mostrar bons minuts de bàsquet en els seus respectius partits.

A mini 'A', la categoria amb més representants, es va viure una matinal de bàsquet d'alt nivell amb la disputa de dos emocionants triangulars que van acabar amb dos equips com a millors classificats, el CN Sabadell i un CB Matadepera que es presentava amb una gran plantilla que el feia favorit a totes les apostes. Els verdiblancs no van donar opció a cap dels seus rivals i van mostrar un nivell de joc excel·lent que els va conduir a proclamar-se campions tot i el bon paper dels locals que van molt bons minuts al llarg del torneig.

A banda d'aquests resultats també es va disputar un torneig de tir amb guanyadors a les categories mini i pre-mini (que van obtenir material de les tendes BasketD3 i Calderón Sport i de restaurants Viena) i que va deparar finals d'autèntic infart i uns partits d'All Star en què els jugadors de diversos equips van jugar en combinats que els van portar a oferir minuts de bàsquet i espectacle a un bon grapat d'assistents en una jornada farcida de bàsquet i que va servir de preludi del 3x3 Indoor que acollim aquest cap de setmana.

Classificacions:

MINI 'A' MASCULÍ
1 CB Matadepera, 2 CN Sabadell 'A', 3 Sant Gabriel Ripollet, 4 CE Escola Pia Sabadell, 5 CB Castellar, 6 CB Sant Pere Terrassa

MINI FEMENÍ
1 CN Sabadell, 2 CB Matadepera, 3 CB Torelló, 4 UE Barberà

MINI 'B' MASCULÍ
1 CB Torelló, 2 CN Sabadell 'B', 3 Sferic Terrassa, 4 CN Terrassa

PRE-MINI FEMENÍ
1 CN Sabadell, 2 CBF Cerdanyola, 3 CB Castellar

PRE-MINI MASCULÍ
1 CB Castellar, 2 CN Sabadell, 3 Sferic Terrassa, 4 EB Les Termes

Guanyadors concurs de tir: Xavi Jordan (Sferic Terrassa) a categoria mini i Marc López (CN Sabadell) a categoria pre-mini.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.