dilluns, 10 de desembre del 2012

El Mini Femení gaudeix d'un pont farcit de Top Bàsquet



Partit CN Sabadell - CBF Cerdanyola
Després d'un intens pont farcit de bàsquet el nostre equip mini femení va poder gaudir d'un gran torneig com és el Top Bàsquet, organitzat pel CE Escola Pia, que per quarta edició va reunir a molts equips d'arreu d'Espanya i es va convertir en una gran experiència per les nostres jugadores i tècnics.

El divendres el primer rival va ser el CBF Cerdanyola -posteriorment sotscampió del torneig- amb qui les nostres van pagar car una mala sortida que després es va anar arreglant tot i que la diferència en el marcador era ja massa àmplia. En un partit de dinàmica similar les noies de Salva Gràcia i Quim Gómez van caure en la segona jornada davant l'intens equip del GEiEG gironí que també va imposar la seva superioritat física i intensitat. Va ser al tercer partit quan les noies del CN Sabadell van aconseguir desenvolupar el seu nivell de joc habitual i fruit d'això van tenir contra les cordes al potent Ros Casares de València caient finalment per molt poca diferència. En el darrer partit de la primera fase semblava que una nova derrota cauria sobre les nostres però l'equip blanc-i-blau va reaccionar, després d'arribar a perdre per 15 punts, i va vèncer al Joventut Les Corts amb un bàsquet sobre la botzina!

Ja la darrera jornada les nostres havien de vèncer a la JE Terrassa per ser setenes però en un partit de petites diferències les rivals van aconseguir imposar-se per la mínima i deixant l'equip en vuitena posició.

Tot i els resultats, que podrien haver estat millors, l'equip va anar evolucionant en el torneig i de bon segur aprofitarà aquest aprenentatge pels posteriors partits i entrenaments que li venen per davant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.