dimarts, 18 de desembre del 2012

Copa Catalunya Masculina. CN Sabadell A 67 - BC River Andorra B 83

(Foto: Marc Ollé)

El sènior 'A' va arribar al darrer partit de l’any amb la baixa per lesió del jugador més en forma en els darrers partits, el pivot Iram Almaguel, un fet que es va notar molt en el partit que el va enfrontar a Les Naus amb el BC River Andorra B, equip que va aprofitar la major alçada dels seus jugadors per a dominar el rebot, tant defensiu com ofensiu. L’equip sabadellenc al no poder ficar pilotes dintre de la zona, va contrarestar el domini sota els taulells de l’equip andorrà amb llançaments des de la línia de 6,25, però malauradament la poca efectivitat (2 cistelles de 24 intents en llançaments de 3) va acabar d’enfonsar als sabadellencs al darrer quart.

El partit va començar molt igualat, amb dos equips molt similars en estil de joc, a tots dos equips els agrada corre i corre, així la igualtat en el marcador es va mantenir fins al minut 7, quan amb 13 a 11, els andorrans van agafar la iniciativa en el marcador amb un parcial de 6 a 0, per vàries pèrdues de pilotes dels sabadellencs. Al final del primer període es va arribar a un 15 a 21 en contra.

Al segon període les defenses es van imposar i l’anotació va ser baixa al final del quart, l’equip de l'Òscar Navarro el va guanyar i va poder retallar 2 punts en el marcador, deixant un 28 a 32 obert de cara a la segona part.

A la represa la igualtat va continuar en el marcador, tot i que el domini sota els taulells era pels andorrans, així amb un parcial de 16 a 16 s’arribava al final del quart amb un 44 a 48, que ho deixava tot per decidir al darrer quart.

En el darrer quart va continuar la mateixa tònica fins als darrers tres minuts, quan un triple del jugador sabadellenc Marc Sánchez retallava a 3 punts la diferència en el marcador (56 a 59) i donava esperances de remuntada, però  tot seguit els andorrans va fer un contraatac ràpid per error en el balanç defensiu dels sabadellencs, més vàries pèrdues de pilotes i la falta d’encert en atac van provocar que els andorrans trenquessin el partit al seu favor amb una cistella i 2 triples (56 a 69), a partir d’aquí els sabadellencs no van saber reaccionar i van acabar perdent el partit per un contundent resultat (67 a 83).

Amb aquesta derrota el sènior ‘A’ es situa penúltim a la classificació amb un balanç de 4 victòries i 9 derrotes. El proper partit serà el diumenge 13 de gener de 2013 a les 19 h a la pista del CB Castellar, després del període nadalenc, l’aturada anirà bé per recuperar jugadors lesionats i millorar per començar a guanyar partits amb l’any nou.

Parcials: 15-21, 13-11, 16-16, 23-35

Anotadors CNS: Romero (20), Sánchez (4), Barnusell, Costa (2), Abella, Ortega (18), Díaz (15), Gorina (1), Araujo (4), Belmar, Andrés (3) i Lahmame.