dijous, 6 de desembre del 2012

1a Catalana Femenina. CN Sabadell A - 63 - Barça CBS A 58

(Foto: Quim Gómez)
Important victòria del sènior femení 'A'que va endur-se un partit a cara o creu davant un rival necessitat de victòria, però amb una molt bona plantilla com és el Barça CBS.

Les noies de Jordi Juste van començar el partit molt actives amb bons minuts d'Anna Grau i Aina Guitart, però el gran encert de les blaugranes, tant en les penetracions com en els tirs exteriors van portar el partit a un 14 a 19 que no feia justícia a la igualtat que hi havia hagut a la pista. Al segon període el Barça va intentar trencar el partit basant-se en el seu potent joc interior però les nostres no es van despenjar gràcies a accions individuals de Sampedro i Eva García que van permetre arribar al descans amb un ajustat 32 a 34 que obligava a les locals a apretar les dents en defensa si no volien que el partit es compliqués.

Dit i fet, al segon període el partit va entrar en un moment d'imprecisions i desencerts que va estar predominat per les defenses. Les sabadellenques no van estar gaire encertades però el seu treball defensiu les va permetre mantenir-se dins el partit tot i no haver pogut posar-se per davant en cap moment. Amb un ajustadíssim 42 a 43 va donar inici un darrer període d'autèntic infart. Les nostres van aguantar els bàsquets de les visitants per entrar al minut 34 amb el partit 45 a 48, però a partir d'aquí l'encert va somriure a les locals que, gràcies a la inspiració de la Jasmina Sampedro (autora de tres triples consecutius), van col·locar-se per fi per davant a l'electrònic (54 a 49). En aquests moments un triple de l'equip visitant i diversos errors de les nostres des del punt de personal van tornar a igualar el partit. Fou en aquests moments crítics quan un triple d'Eva Garcia i els tirs lliures anotats de Fontanals i Mayor van acabar decantant la balança del costat local per un igualat 63 a 58 que deixa a les nostres amb un balanç de 5 victòris i 6 derrotes en setena posició just abans d'enfrontar-se en un important partit al Torredembarra.

Anotadores CNS: Linares (8), Grau (4), Guitart (10), Drago (2), Fontanals (6), P. Garcia (4), E. Garcia (8), Sampedro (12), Mayor (9), Masvidal i Alonso.