dijous, 20 de desembre del 2012

1a Catalana Femenina. Bros G. Torredembarra BC 53 - CN Sabadell A 60

Anna Linares va ser la jugadora més determinant
(Foto: Quim Gómez)

Important victòria a domicili de les noies de Jordi Juste que van vèncer a un incòmode Torredembarra en un partit marcat per la gran primera meitat de les sabadellenques i una segona molt més soferta, destacant la baixa per lesió de la Dèbora Llamas.

La bona fluïdesa ofensiva, circulació de pilota i encert exterior van ser els elements característics dels primers minuts de joc, amb unes jugadores visitants molt concentrades i sabent a què jugar en cada moment, amb especial menció als bons minuts d'una inspirada Anna Linares que va liderar en atac el seu equip fins el 9 a 19 inicial. Al segon període la renda va incrementar-se i el nivell de joc ofensiu no va disminuir, amb un bon equilibri interior i exterior que era inaccessible per un Torredembarra que va viure dels tirs lliures i llançaments de llarga distància. Amb això s'arribà al descans amb un clar 26 a 38 i molt bones sensacions.

A la represa les tarragonines van tornar a la càrrega amb les seves variants defensives i molt encert de Hegías, tot i que l’equip sabadellenc sempre va mantenir-se a distància i en cap moment va veure perillar el seu domini en el marcador, tot i que el ritme de partit semblava que podia canviar. Amb 40 a 48 va iniciar-se el darrer període que es va caracteritzar pel col·lapse ofensiu de les sabadellenques que al no poder seguir anotant amb tanta fluïdesa van veure com les locals retallaven diferències fins a posar un perillós 53 a 55 a un minut per jugar-se. Va ser aleshores quan la direcció i encert des del tir lliure d'Eva Garcia i de Tamara Masvidal va ser decisiu, ja que les dues bases sabadellenques van tenir la sang freda d'encistellar des del punt de personal quan va ser necessari fins a aconseguir entre ambdues 6 punts providencials per obtenir la victòria per 53 a 60.

Amb aquest triomf l'equip es col·loca amb un balanç de 6 victòries i 6 derrotes en sisena posició i amb les vacances de Nadal per davant abans d'enfrontar-se al potent Collblanc de l’Hospitalet.

Anotadores CNS: Linares (21), Sampedro (4), Mayor (5), Masvidal (11), P. García (7), Fontanals (2), E. García (6), Guitart (3), Drago (2), Grau i Alonso.