dimarts, 6 de novembre del 2012

Copa Catalunya Masculina. CN Sabadell A 64 - JAC Sants 52

Jugada d'atac del CNS (Foto: Clara Almendros)

Victòria balsàmica del sènior 'A' masculí a Les Naus davant el JAC Sants de Barcelona, després de 4 jornades consecutives sense conèixer la victòria. El partit va estar molt emocionant i no es va decidir fins al darrer quart, quan l’equip sabadellenc li va endossar un parcial final de 25 a 9 a l’equip barceloní, gràcies als 3 triples del jugador Oriol Andrés i al domini sota els taulells del pivot local Iram Almaguel, màxim anotador de l’equip.

El partit va començar molt igualat i les defenses per part dels dos equips predominaven sobre els atacs, així el final del primer període finalitzava amb un marcador molt baix a favor dels jugadors visitants (11 a 13). El segon període va seguir amb la mateixa tònica de joc i l’intercanvi de cistelles continuava donant un mínim avantatge als barcelonins al final de la primera part (26 a 27).

A la represa l’equip de l’Òscar Navarro va començar a buscar més els seus homes interiors i no tant el perímetre exterior com a la primera part, malgrat tot no va poder donar-li la volta al marcador i l’equip barceloní va tornar a marxar en el marcador al final del tercer quart amb 4 punts d’avantatge (39 a 43).

En el darrer quart l’equip sabadellenc  va sortir amb una gran intensitat i domini del rebot, així amb un parcial de 15 a 0 en 3 minuts va donar-li la volta al partit amb un marcador favorable de 54 a 45 a falta de 4 minuts, però dues pèrdues de pilotes consecutives tornaven a ficar als barcelonins en el partit amb 54 a 49, però un altre parcial de 9 a 0 de l’equip sabadellenc, gràcies a l’encert dels jugadors locals Almaguel i Andrés, va acabar de sentenciar el partit definitivament.

Amb aquesta victòria el CN Sabadell es situa a la zona mitja de la classificació amb un balanç de 3 victòries i 4 derrotes.  El proper partit serà el dissabte 10, a les 19.30 h a Les Naus amb el CB Vic.

Parcials: 11-13, 15-14, 13-16, 25-9

Anotadors CNS: Romero (11), Lahmane, Barnusell (1), Tejedor,  Abella (10), Díaz, Ortega (12), Gorina , Araujo (1), Andrés (11) i Almaguel (18).