dimecres, 21 de novembre del 2012

2a Catalana Masculina. CN Sabadell B 80 - ADE El Fuster A 82

Partit correcte de l’equip sabadellenc que es van trobar amb un irreconeixible Fuster que a la pròrroga es va endur la victòria posant en un problema als de Sabadell.

Primer quart molt igualat on amb un 10 a 9 pels locals es feia palès la falta d’encert dels dos equips. Els de Sabadell semblava que comencessin el partit sense haver escalfat mentre que l’equip visitant tampoc estava massa més encertat.

Poc a poc, els local es van anar posant dins del partit mitjançant millors defenses i millors atacs, cosa que els va permetre acabar el segon quart amb un 34 a 28 que els deixava amb el partit controlat de cara a la segona part.

A la represa del partit, un conjunt d’errades dels locals van fer que l’equip visitant es posés per davant amb un marge de 9 punts. Aquests punts obligaven als de Sabadell a fer un sobreesforç que més tard pagarien.

Amb el partit empatat a la represa del quart període, es va viure un festival d’encert ofensiu per part dels visitants amb 7 triples anotats que els de Jordi Talló van saber respondre d’igual manera fins arribar a la pròrroga que donaria el desenllaç fatal pels del CN Sabadell.

Una pròrroga on els nedadors varen estar 3 minuts sense anotar i on no van saber estar de manera intel·ligent a pista. L’equip visitant, un dels mes veterans de la categoria va aconseguir portar el partit al seu terreny i amb un llançament a falta d’un segon pel final de la pròrroga van sentenciar a l’equip local a la derrota final.

Després d’aquesta derrota, tant sols queda seguir treballant amb humilitat i amb il·lusió per tal de sortir el més aviat possible de la situació actual.

El proper partit serà el dissabte 24 a les 19.30 h a la pista del CB Opalo Cerdanyola B, equip que porta un balanç de 2 victòries i 8 derrotes.