dilluns, 5 de novembre del 2012

2a Catalana Masculina. CB Ripollet A 88 - CN Sabadell B 70

Ramon Yll va ser un dels màxims anotadors del CNS
El CN Sabadell B va tenir un partit molt complicat a la pista veïna de Ripollet, on va voler des de bon inici posar les coses complicades a un dels equips forts de la categoria.

Els jugadors de Jordi Talló varen sortir molt concentrats en atac i iniciaren el partit amb un lleuger avantatge de 4 a 9, la igualtat va predominar en tot el quart fins arribar a la fi dels primers 10 minuts amb un empat a 24, que deixava entreveure que no seria un partit gens fàcil per cap dels dos rivals. A la represa el marcador va seguir ajustat fins al minut 4, on el Ripollet va treure el seu primer avantatge fent un parcial de 9 a 0, que li va donar la renda per arribar al descans del partit amb un 46 a 37 a favor.

A la represa un inici fulminant del Ripollet amb un 7 a 0 de parcial va posar el marcador amb un inquietant 53 a 37, el CN Sabadell no va anotar fins al minut 4 d'aquest quart i de tir lliure, poc a poc el Ripollet va agafar poder en el partit i en el minut 6 dos triples consecutius van posar el marcador 64 a 43 trencant totalment el partit. El Sabadell no volia fer com la setmana anterior i va lluitar fins al final del partit tot i aconseguir a l'últim quart reduir distància i col·locant l'electrònic a falta de 3 minuts amb un 78 a 65, però un nou parcial local de 7 a 0 va trencar tota opció de recuperació sabadellenca.

Creiem que el CN Sabadell B va fet un bon partit però el seu poc encert des de la línia de 6,25 l'ha condemnat a la derrota 7 de 35 intents, si els jugadors de Jordi Talló haguessin vist amb més comoditat la cistella el partit hagués estat per arribat ajustat i creiem també que el resultat va ser molt injust donat el que es va veure al terreny de joc.

Parcials: 24-24, 22-13, 24-15, 18-18

Anotadors CNS: Yll (19), González (4), Escuert (4), Tejedor (19), Barnusell (1), Moix (10), Escapa (2), Lahmame (4), Vilches (5), Tena (2) i Conde.