dijous, 15 de novembre del 2012

1a Catalana Femenina. CN Sabadell A 55 - Bàsquet SAMA Vilanova 40

Anna Linares llançant tir lliure (Foto: Quim Gómez)

Retrobada amb la victòria del sènior 'A' femení que, després de tres derrotes consecutives va exhibir un bon nivell de joc per desfer-se d'un rival amb el mateix balanç de victòries i derrotes.

Les de Jordi Juste van jugar lluny del seu nivell en els primers minuts amb moltes pilotes perdudes, errades i precipitació en el tir degut a la pressió de les del Garraf però poc a poc l'equip va anar trobant el seu lloc a pista i va aconseguir, amb molt desencert ofensiu, igualar el marcador. No va ser fins a la recta final de la primera meitat quan les sabadellenques van aconseguir escapar-se per 29 a 20 gràcies a una millora en l'encert ofensiu i a la velocitat en la sortida de contraatac.

Després del descans la por a guanyar va semblar instal·lar-se en les locals que semblava que perdrien el domini en el marcador, però la bona defensa, control del rebot i bona selecció de tir van ser els ingredients que van conduir a les nostres cap a una victòria merescuda per 55 a 40.

Aquesta setmana el sènior 'A' rep al CB Sant Just novament a Les Naus el dissabte 17 a les 17.30 h amb la voluntat d'endur-se una important victòria cap al sarró.