dilluns, 8 d’octubre del 2012

Copa Catalunya Masculina. CN Sabadell A 56 - Ploms-Salle Reus A 73

Rubén Romero entrant a cistella (Foto: Clara Almendros)
Dur correctiu el que va rebre l’equip sènior ‘A’ masculí del Club Natació Sabadell, que va perdre contundentment per 56 a 73 davant el Ploms-Salle Reus a Les Naus. L’equip de l’Òscar Navarro, tot i que va dominar els dos primers períodes, gràcies a la seva intensitat i al bon encert en el tir exterior, marxant al descans amb una avantatge de 10 punts (43 a 33), va tenir un començament desastrós a la represa, on la falta d’encert dels sabadellencs, les constants pèrdues de pilotes i el domini en el rebot ofensiu de l’equip contrari, va permetre als reusencs donar-li la volta al partit amb un parcial inusual al seu favor de 3 a 25, i marxar al final del tercer quart amb un avantatge de 12 punts (46 a 58).

Al darrer quart, l’equip sabadellenc continuava sense reaccionar i el marcador s’anava ampliant a mesura que passaven els minuts i s’arribava a la conclusió del partit. Amb aquesta dura derrota, l’equip es situa onzè a la classificació amb un balanç de 2 victòries i 2 derrotes. El proper partit serà el diumenge 14 a les 19 h amb el CB Pardinyes de Lleida, un partit molt complicat per l’equip sabadellenc, doncs s’enfronten amb un equip amb alguns jugadors veterans que han jugat a competicions EBA i LEB.

Parcials: 23-17 , 20-16 , 3-25, 10-15

Anotadors CNS: Romero (12), Sánchez (2), Barnusell (1), Abella (15), Díaz (11), Ortega (6), Andres, Araujo, Belmar, Gorina (5) i Almaguel (4).