dimarts, 16 d’octubre del 2012

Copa Catalunya Masculina. CB Pardinyes 82 - CN Sabadell A 64




Raúl Araujo llançant un tir lliure (Foto: Clara Almendros)
Per segona jornada consecutiva el sènior 'A' masculí perd el seu partit per culpa d’un nefast tercer període, un parcial en contra de 25 a 3 (idèntic al de la setmana passada) va condenar a l’equip de l’Òscar Navarro a una dura derrota davant el potent CB Pardinyes de Lleida. El partit va començar molt disputat, però des del primer moment va agafar la iniciativa tant en el joc com en el marcador l’equip sabadellenc, el ritme i la intensitat dels sabadellencs provocava que els lleidetans no es trobessin còmodes a la pista i només es mostraven efectius des de la línia de 6,25; així el final del primer període donava un primer avantatge de 5 punts a favor del CN Sabadell (14 a 19). El segon període va estar més igualat i l’intercanvi de cistelles per part dels dos equips deixava un parcial igualat de 19 a 19 i un resultat de 33 a 38 al final de la primera part.

A la represa l’equip sabadellenc va sortir bloquejat, la intensitat en el joc no era la mateixa i les constants pèrdues de pilotes donaven pas a un allau de cistelles i bon bàsquet per part de l’equip lleidetà, fet que li va permetre donar-li la volta al marcador i arribar al final del tercer període amb un 58 a 41 a favor. En el darrer període l’equip sabadellenc va saber reaccionar i la igualtat en el joc va tornar, però va acabar perdent el període per la mínima (24 a 23) i el partit per un contundent 82 a 64. 

El proper partit serà el diumenge 21, a les 19 h a Les Naus amb el CB Martorell.

Parcials: 14-19, 19-19, 25-3, 24-23

Anotadors CNS: Romero, Sánchez, Barnusell, Abella (10), Díaz (23), Ortega (11), Gorina (8), Araujo (7), Belmar (2), Andrés i Almaguel (3).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.