dilluns, 1 d’octubre del 2012

Copa Catalunya Masculina. CB Artés A 75 - CN Sabadell A 78

Albert Ortega es prepara per llançar un tir lliure
(Foto: Clara Almendros)
Segona victòria consecutiva del sènior 'A' del Club Natació Sabadell, que va guanyar un altre vegada amb un marcador ajustat (75 a 78), en aquesta ocasió al CB Artés. El ritme del partit el van marcar sempre l’equip sabadellenc que va començar amb una gran intensitat i defensa pressionant, a més va treure avantatge a dintre de la zona amb els pívots sabadellencs Almaguel i Araujo, fet que deixava el primer quart en un 23 a 27 a favor. El segon període va estar més igualat en el marcador (19 a 20) amb l’intercanvi de cistelles per part dels dos equips, la qual cosa deixava un resultat obert al descans (42 a 47).

La segona part va ser pel conjunt artesenc, que tot i guanyar per la mínima els dos períodes (15 a 14 i 18 a 17), va acabar pagant el mal inici del primer quart i la superioritat en el rebot dels jugadors de l’Òscar Navarro. Malgrat tot, l’Artés mai va donat per perdut el partit i sempre recolzat per un públic que animava en tot moment, va poder fins i tot empatar el partit en els darrers segons amb un triple que no va entrar per sort.

El proper partit serà el diumenge 7 a les 16 h a Les Naus amb el Ploms Salle-Reus, equip que tot i haver perdut els dos darrers partits, a la primera jornada va guanyar al CB Pardinyes, l’actual primer classificat de la competició.

Parcials: 23-27 , 19-20 , 15-14, 18-17

Anotadors CNS: Romero (19), Sánchez (5), Barnusell (2), Costa (7), Abella, Díaz (13), Ortega (11), Gorina, Araujo (7), Belmar, Andres i Almaguel (14).