dilluns, 15 d’octubre del 2012

3a Catalana Femenina. CN Sabadell B 53 - CB Santa Perpètua 30

Imma Gràcia llançant (Foto: M. Bosch)

Valuosa segona victòria del sènior 'B' femení que va imposar-se al CB Santa Perpètua en un gran partit de les noies de Carles Los Santos. Els minuts inicials van ser d'igualtat tot i que les sabadellenques ja van insinuar les seves intencions amb ràpides sortides de contraatac i molt moviment de pilota que van ser la tònica principal d'un segon quart en el que es va decidir la sort del partit. Les locals, molt intenses en defensa, van accelerar el ritme de joc i van obligar a les verd-i-negres a cometre errors en forma de pilotes perdudes i mals tirs de camp, de manera que les transicions ofensives favorables a les locals van començar a encarrilar el partit deixant el marcador favorable al CN Sabadell al descans amb un sensacional parcial de 15-4 en aquests minuts.

Després del descans de la mitja part el partit es va ralentir fruit de la zona visitant però el marcador va seguir sent favorable a les locals que van administrar bé la seva renda en el marcador arribant a un darrer quart en què es van repetir les línies mestres del segon període, amb un CN Sabadell que va tornar a brillar en atac i en defensa amb aquest estil agressiu que va permetre arribar al final del partit amb un 53-30 que va resumir la superioritat local de les nostres que, en el proper partit, visitaran la pista del colíder (diumenge 21, 11 h), el CE Sant Nicolau 'B' amb els ànims pel cèl i amb un balanç de 2 partits guanyats i 2 perduts.