dimecres, 3 d’octubre del 2012

3a Catalana Femenina. CN Sabadell B 35 - CB Roda 47

Míriam López entrant a cistella
(Foto: M. Bosch)
El sènior 'B' femení dirigit pel Carles Los Santos també va estrenar-se a casa i ho va fer amb una derrota davant el potent CB Roda per 35 a 47 que no reflecteix la gran igualtat que va haver-hi entre els dos equips al llarg del partit. Les sabadellenques, amb un alt ritme de joc, van dur la iniciativa al llarg de tota la primera part gràcies a un molt bon to defensiu, ràpides transicions i una bona circulació de pilota que va descol·locar a les visitants, molt superiors prop de l'anella a nivell de centímetres però que no van poder imposar en cap moment el seu ritme. Al descans 23 a 20 per les locals.

A la segona part les defenses es van imposar als atacs i va haver-hi poc intercanvi de cistelles entre ambdós equips però el CN Sabadell va seguir manant en el marcador gràcies al bon atac contra la perenne zona defensiva visitant que va traduir-se en una màxima diferència de 29 a 20. A partir d'aquest moment, i degut al brutal desgast físic de les jugadores locals, el Roda va anar recuperant terreny gràcies a la seva superioritat física fins a empatar el partit, i en un final gens just per les nostres, van acabar guanyant per 35 a 47 tot i el gran treball de les noies del Carles Los Santos que segueixen evolucionant partit rere partit.