dimarts, 16 d’octubre del 2012

2a Catalana Masculina. CN Sabadell B 65 - CB Tremp A 52

El sènior 'B' masculí del CN Sabadell s'ha estrenat a casa davant el CB Tremp, en un partit molt seriós que l'ha portat fins a una màxima diferència de 59 a 35.

El conjunt local ha sortit molt concentrat amb la feina i aplicant un fort ritme de partit davant un conjunt que s'ha presentat a la pista sabadellenca amb 7 jugadors, tot i així la defensa no era el més adient, ja que el quart ha acabat amb un 19 a 14 que tot i estar molt bé en atac la defensa no tenia la consistència suficient.

En el segon quart el Tremp ha fet un parcial de 0 a 7 que ràpidament l'ha tornat a posar en partit fins hi tot donar-li la volta al marcador 19 a 21, els locals han trigat 5 minuts en poder tornar a imposar el seu ritme i fins el minut 7 no s'han tornat a col·locar davant a l'electrònic 27 a 26, a partir d'aquest instant i fins al descans del partit la igualtat ha estat el tema predominant, arribant-se amb un inquietant 31 a 28.

Però la represa el CN Sabadell ha sortit com una "apisonadora" per sobre del seu rival i amb un parcial impressionant de 14 a 0 ha començat a trencar el partit col·locant el marcador en el minut 4 d'aquest 3r quart de 44 a 28, el Tremp no sabia com desfer-se de la gran defensa local i tampoc del seu ràpid i acurat atac, davant la zona plantejada per el Tremp durant els 40 minuts de joc, s'ha acabat el quart amb un marcador de 51 a 35 que deixava les coses molt sentenciades per la primera victòria a la categoria dels jugadors de Jordi Talló.
A la represa la tònica ha estat la mateixa i amb un parcial de 8 a 0 el marcador ha arribat a la màxima diferència de 59 a 35, el conjunt local ha baixat els braços i ha permès al Tremp fer un parcial de 0 a 2 a 12 en els últims 3 minuts de partit que ha deixat un regust agredolç a la gran victòria assolida del CN Sabadell.

El proper partit serà el dissabte 20 a les 19 h a Balsareny amb el CB i Unió Manresana.