dilluns, 29 d’octubre del 2012

2a Catalana Masculina. CN Sabadell B 57 - Dots Sant Quirze BC 84

El sènior 'B' masculí del CN Sabadell es va enfrontar a uns dels rivals que es preveu que pugi a 1a catalana la propera temporada, el derbi vallesà va mostrar una bona expectació ja que hi va assistir molta gent.

Els sabadellencs varen començar bastant bé i aconseguiren mantenir el resultat igualat tot i que la superioritat interior del Sant Quirze era totalment imparable per els joves jugadors sabadellencs, tot i així es va arribar al final dels primers 10 minuts amb un interessant 16 a 22, els següents 10 minuts fins arribar al descans la tònica va ser la mateixa, el Sant Quirze defensant en zona que li plantejava dificultats als locals ja que no havia manera de trencar per culpa de la intimidació interior de l’equip visitant, al descans l'electrònic mostrava un 31 a 43.

A la represa els jugadors locals no volien tirar la tovallola i demostrar que a Les Naus no serà fàcil que ningú vingui a guanyar amb facilitat, 3 triples seguits posaren als jugadors de Jordi Talló amb un resultat de 52 a 62 que donava força als locals per encarrilar l'últim quart de partit, però el Sant Quirze va imposar el seu ritme de partit i la seva veterania per acabar de sentenciar el partit; fets determinants per a l'equip local que tan sols va poder fer 5 punts en 10 minuts, i que al final va suposar una dura derrota a Les Naus.

El proper partit serà el diumenge 4 a les 19 h a la pista del CB Ripollet A.

Parcials: 16-22, 15-21, 21-24, 5-17

Anotadors CNS: Yll (9), González (2), Escuert (1), Tejedor, Barnusell (9), Belmar (14), Moix (12), Escapa (2), Puente, Lahmame (6), Vilches (2) i Tena.