dilluns, 1 d’octubre del 2012

2a Catalana Masculina. CN Sabadell B 56 - AE Badalonès A 75

El sènior 'B' masculí no troba el camí de la victòria, tot i que lluita sempre tots els partits fins al final, diumenge va perdre a Les Naus davant l'AE Badalonès A per 56 a 75, amb aquesta derrota ja suma tres i està a la part baixa de la classificació.

L’equip badalonès molt més experimentat i amb molta més corpulència que el sabadellenc va sortir amb les idees clares de deixar al jove equip local sense paraula i ho va aconseguir, els jugadors de Jordi Talló no sabien on eren només hi havia un equip sobre de la pista, ja que no sabien com aturar l'allau de joc visitant.

A la represa el millor talent local i les ganes de no donar-se per vençuts va portar als jugadors sabadellencs a aconseguir una gran defensa i deixar als badalonins amb només 9 punts al final del tercer quart (14 a 9). En el darrer període els sabadellencs van sortir amb la mateixa mentalitat portant el ritme del partit gràcies a una intensa defensa i millor sortida de contraatac i millor tancament del robot defensiu. A 5 minuts del final el marcador reflectia un interessant i esperançador 51 a 57, però va ser quan les forces locals es van esvaït i el bon posicionament a la pista també, l’ambició de voler arribar a posar-se urgentment per davant en el marcador els va portar a fer moltes errades i amb un parcial en contra de 5 a 18 van acabar perdent per un injust resultat final de 56 a 75, malgrat els 15 minuts d’esplèndid joc que van demostrar.

El proper partit serà aquest dissabte a les 19 h a la pista del CN Caldes A, equip que tampoc coneix encara la victòria.

Parcials: 12-23 , 15-21 , 14-19, 15-22

Anotadors CNS: Yll (6), Escuert, González (3), Tejedor (2), Barnussell (8), Belmar (15), Moix (5), Escapa (8), Puente, Lahmame (8), Tienda (1) i Vilches.