dilluns, 8 d’octubre del 2012

2a Catalana Masculina. CN Caldes A 64 - CN Sabadell B 53

Nova derrota del sènior ‘B’ masculí del Club Natació Sabadell a casa del CN Caldes A per 64 a 53. Els veterans jugadors locals, no varen saber com trencar el partit als jugadors del CN Sabadell que treballant molt seriosament aconseguiren mantenir el marcador a ratlla durant tot el partit, tot i així la falta d'encert de cara cistella del conjunt sabadellenc impedia que poguessin tenir una avantatge còmode davant d'un equip molt més expert en la categoria.

Les errades per falta de confiança dels joves jugadors sabadellencs i les altres per por a rebre sota cistella de gent molt més grans en corpulència i quilos, propiciava que no aconseguissin la concentració suficient que permetés a l'equip estar coherent i sencer.

A falta de 3 minuts per concloure el partit el resultat era de 54 a 51, però com la setmana anterior els 2 últims minuts de partit es varen convertir el la decapitació de l’equip del Jordi Talló, els locals en el moment oportú varen treure tota la seva veterania, no permetent tirs còmodes als visitants i arribant ells fàcilment a la cistella del CN Sabadell que en un obrir i tancar d'ulls va veure com se li escapava per segona setmana consecutiva un partit que portava de tu a tu durant 37 minuts.

Resultats injustos en la mesura del treball del CN Sabadell ja que la manca d'experiència en la categoria de la seva plantilla fa que no acabi d'agafar el ritme coherent de partit, tot i que es veu que pot assolir fites importants ja que en cap dels 4 partits que ha jugat s'ha vist una inferioritat aclaparadora amb cap equip rival, els errors comesos pels sabadellencs són fruit de la seva joventut i que això a mida que es vagin posant més entrenaments i partits a les cames dels jugadors sabadellencs els hi donaran molt minuts de glòria i de gran bàsquet.

El proper partit serà el diumenge 14 a les 12.30 h a Les Naus amb el CB Tremp, equip que ocupa la darrera posició juntament amb l'equip sabadellenc.