dimecres, 3 d’octubre del 2012

1a Catalana Femenina. CN Sabadell A 58 - ASFE Sant Fruitós 51

Jugada d'atac del CN Sabadell A (Foto: Susana Bosch)
El sènior 'A' femení va estrenar-se a casa amb victòria, la primera de la temporada, davant un equip recent descendit com és l'ASFE Sant Fruitós que fins al final va combatre a les locals en un partit frec a frec. El partit va començar amb un ritme més aviat lent però que afavoria a les sabadellenques que tenien en el seu cinc inicial a la jugadora júnior de primer any Rosa Alonso, que va debutar amb el primer equip amb un triple molt celebrat. Tot i els curts avantatges, mai aclaridors, el segon quart va donar pas a un període amb moltes més imprecisions en atac que es va acabar traduint en una mínima renda per l'ASFE a la conclusió de la primera part (26 a 27).

La zona que van plantejar les bagenques després de la reanudació va bloquejar l'atac de les locals que van intentar imposar les seves armes sortint al joc ràpid, però no va ser fins que Sandra Fontanals va connectar tres triples consecutius que les de Jordi Juste no van donar-li la volta al partit i van començar a jugar amb més fluïdesa, tot i que això no s’acabava de traduir en major renda al marcador pels problemes que es van tenir el rebot defensiu. Amb 42 a 40 es va iniciar un darrer quart que es preveia trepidant i que així va ser. L'ASFE seguia confiant en la seva defensa zonal i el CN Sabadell, amb més paciència, va aconseguir atacar-la amb molt encert gràcies a les accions d'una brillant Anna Linares que es va mostrar molt encertada amb els seus tirs i penetracions arribant a un clau 56 a 46 a manca de 2 minuts. Un parell d'imprecisions en atac van permetre a les visitants apropar-se en el marcador fins al definitiu 58 a 51 però no van aconseguir fer trontollar la victòria d'un equip que segueix en procés de construcció i molt tocat per les lesions però que, tot i això, segueix endavant.

Anatadores CNS: E. García (5), Alonso (3), P. García (8), Sampedro (6), Mayor (4), Masvidal (8), Fontanals (11),  Linares (11), Llamas, Drago i Grané.