dimarts, 30 d’octubre del 2012

1a Catalana Femenina. CN Sabadell A 51 - CB Valls 68

El sènior 'A' femení del Club va caure davant del favorit del grup 1, el CB Valls, en un partit que va acabar amb un resultat massa injust per les noies de Jordi Juste vist el bon paper que ban realitzar durant bona part del partit. Les tarragonines van començar amb la directa posada i amb molt encert posant un perillós 4 a15 en el marcador fruit de l'encert de Masides i Llagostera, però les locals, amb molt bons minuts de Fontanals i Eva Garcia van donar-li la volta a la situació amb un parcial de 9 a 0 que va deixar el marcador en un ajustat 13 a15 al finalitzar el primer quart. En el segon període es va mantenir la igualtat fins que cap al minut 15 el Valls va tornar a eixamplar diferències fins al 30 a 24 que senyalava el marcador al descans. Tot i això, la segona part es presentava força oberta pels dos equips.

Després del pas per vestidors les sabadellenques van tornar amb més força al partit i, a base de bon encert exterior i bona defensa, van empatar el partit a 32 mantenint-se en una situació de frec a frec durant els cinc primers minuts. En aquests moments, una desafortunada acció, que va acabar amb Fontanals asseguda a la banqueta després d'una forta caiguda, va repercutir en el joc de les locals que van veure com perdien fluïdesa en atac mentre la visitant Masip encadenava bones accions d'atac que van dur el partit a un 39 a 51 que semblava definitiu. Les noies de Jordi Juste, no obstant, no es van donar per vençudes i de la mà de Mayor i Masvidal van tornar al partit amb ràpides penetracions que van ajustar el marcador fins arribar a un 48 a 55 a falta de 6 minuts. Semblava que hi hauria partit però la qualitat del Valls va fer acte de presència i, mentre les locals van deixar de sumar ofensivament, les de l'Alt Camp no van perdonar des de la llarga distància per concloure el partit amb un parcial de 3 a 13 que va acabar sent decisiu.

Amb aquesta derrota el CNS es col·loca amb un balanç de 3 victòries i 3 derrotes mentre visitarà aquesta jornada al CN Terrassa, líder invicte de la categoria, en un partit que assegura emocions fortes.

Parcials: 13-15, 11-15, 15-21, 12-17

Anotadores CNS: P. Garcia (10), Sampedro (7), Fontanals (7), E. Garcia (7), Mayor (11), Llamas (2), Linares (4), Guitart (1), Masvidal (7), Drago, Grau i Alonso.

Resta d’equips femenins

Destacar les primeres posicions de l'equip júnior, que comparteix el liderat amb altres equips, però no coneix encara la derrota després de vèncer per 45 a 61 a la UE Sant Cugat, de l'equip cadet, que ha finalitzat la primera volta amb un ple de victòries a l'igual que l'equip pre-mini femení, ambdós amb molt bons nivells de joc. En la segona posició, després de finalitzar la primera volta, trobem al mini femení i, finalment, el sènior 'B' no va poder superar al BF Ripollet i s'estabilitza a la zona mitja de la classificació de la 3a Catalana.