dimecres, 19 de setembre del 2012

Lliga EBA. El Sabadell Bàsquet Natació-E.Pia perd el derbi local

Derrota per petits detalls de l'equip de Josep Maria Raventós que va caure en els darrers minuts, i després de dominar durant la major part del partit, davant el Sabadell Sant Nicolau en un derbi local que, a més, estrenava la temporada oficial de la Lliga EBA.

El resultat de 59-54 reflecteix una gran igualtat però no la superioritat dels  verd-i-negres que van començar dominant per 10-22 el primer quart i, mica en mica, van anar eixamplant diferències de manera puntual tant al segon com al tercer quart. No cal oblidar, però, que davant tenien a un equip que havia assolit l'ascens a LEB Plata la temporada passada i que, aprofitant el seu millor partit a prop de l'anella va acabar donant-li la volta al marcador a manca de menys de cinc minuts pel final.

L'escàs control del rebot i el poc encert ofensiu en bona part dels minuts van ser dos elements que van jugar en la contra de l'equip verd-i-negre en aquest partit, que no ha de fer perdre de vista el fet de que l'equip ha començat amb bon peu al classificar-se per la Final a Quatre de la Lliga Catalana EBA.

El proper partit del Sabadell Bàsquet Natació-E.Pia és al pavelló de Sol i Padrís aquest proper dissabte 22 a les 19.15 h contra el CB Granollers.

Per la seva banda, l'equip de Lluís Dalmau a la competició Júnior Preferent va tenir una estrena amb un regust amarg ja que els verd-i-negres van caure per la mínima (72-71) davant el complicat Platges de Mataró en un partit resolt als segons finals. Tot i el bon paper dels sabadellencs, realitzant un molt bon joc i anant per davant al marcador durant bona part del partit, arribant a assolir un avantatge de fins a 12 punts al tercer quart, no es va acabar amb la resistència dels mataronins que mai van llançar la tovallola i van aconseguir posar-se per davant als instants finals. Una controvertida decisió arbitral va privar a l'equip sabadellenc de poder disposar de dos tirs lliures a manca d'escassos segons, de manera que es podria haver finalitzat el partit amb un altre signe. La categoria Preferent no deixa temps per lamentacions ja que aquest diumenge 23 juguen a les 17.30 h a Les Naus del Club Natació Sabadell davant el potent Sant Josep de Badalona.