dilluns, 24 de setembre del 2012

Jornada de partits amistosos i torneigs dels equips femenins


Partit amistós del cadet femení a Cademesa
Acabant de preparar els amistosos previs a l'inici de temporada, alguns dels equips de promoció de la branca femenina van disputar aquest passat cap de setmana partits de preparació que es van celebrar amb diversa sort. D'una banda els equips pre-mini i cadet femení van participar a la jornada de presentació del CBF Cerdanyola amb victòria del pre-mini per 80-2 davant les amfitriones i derrota del cadet per 68-17 davant les potents jugadores locals, tenint en compte que algunes de les nostres no van acudir a la cita per reforçar a l'equip júnior en la jornada inaugural de lliga.

Pel que fa a l'equip mini, aquest va participar al prestigiós Torneig Nacional Mini de Mataró davant dels millors equips de Catalunya de la categoria. La major part del nostre equip, de primer any, es va enfrontar i donar la cara davant d'equips de major edat i presència física però va caure davant la UE Mataró A, CB Cornellà A i GEIEG, tres dels millors equips que hi han al panorama català. Al quart partit, però, la sort va ser diferent ja que les noies entrenades per Salva Gràcia i Quim Gómez van guanyar a la UE Mataró 'B' en un bon partit que va significar assolir la setena plaça final.

Amb aquests partits els equips han donat per finalitzada la temporada i iniciaran la lliga regular aquest cap de setmana. El pre-mini mixte, pre-mini A i mini s'estrenaran a casa contra el BC Sant Joan Despí, JE Terrassa i CB Matadepera respectivament, mentre que als equips infantil i cadet els hi tocarà desplaçar-se per estrenar el curs contra la UE Sant Cugat i Matadepera respectivament.

Sort a tothom!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.