dimecres, 12 de setembre del 2012

El Sabadell Bàsquet Natació-E.Pia jugarà la Final Four de la Lliga Catalana


L'equip sènior del Sabadell Bàsquet Natació-E.Pia ha fet història ja que s'ha convertit en el primer equip sabadellenc, des de la temporada 2002-03, capaç d'accedir a la fase final de la disputada Lliga Catalana EBA seguint l'exemple de la desapareguda UB Sabadell que va aconseguir endur-se el títol en aquella edició.

Per aconseguir-ho ha calgut molt treball, dedicació i compromís, per part dels jugadors de Josep Maria Raventós, què després d'una primera part de domini incontestable a la complicada pista del CB Cornellà amb una autèntica exhibició col·lectiva de defensa i un valuós treball dels pivots que es va traduir en un 23-31 al descans, van haver de superar els diversos obstacles que els hi va deparar el destí. En primer lloc, el Cornellà va demostrar ser un senyor equip, una vegada més, i va dur al límit als sabadellencs amb una forta defensa en la segona meitat. En segon lloc degut a les discutibles decisions arbitrals que es van traduir en dues antiesportives i una tècnica que van fer trontollar el domini dels sabadellencs en aquesta segona meitat. Els de Raventós, però, no es van deixar endur pels nervis i van seguir mantenint el seu llibre d'estil basat en la paciència ofensiva i el gran treball defensiu per acabar enduent-se una victòria per 55-61 que, tot i no ser massa brillant, sí que va ser molt treballada i té una recompensa immediata: l'accés a la Final a Quatre de la Lliga Catalana EBA que s'està treballant per què es pugui celebrar al Pavelló de Sol i Padrís de Sabadell.

Ja podeu seguir el Sabadell Bàsquet Natació-E.Pia a la xarxa social Twitter tot buscant el perfil @SabadellBasquet que us mantindrà informats sobre tota l'actualitat del projecte, els resultats i les novetats dels diferents equips i jugadors.

Seguiu-lo !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.