dilluns, 24 de setembre del 2012

Lliga EBA. Sabadell Bàsquet Natació-E. Pia 88 - CB Granollers 82


El Sabadell Bàsquet Natació-E.Pia va vèncer per un espectacular 88 a 82 al CB Granollers en un partit que els sabadellencs van dominar a partir del segon quart, però que no es va acabar de rematar degut a l'espectacular encert dels visitants des de la línia de 6,75. Tot i així, el bon paper dels Ramírez, Homs, Olmedo, Devesa, Bonfill i Guzmán va ser determinant per que en els moments finals la victòria es quedés a casa. L'equitativa distribució de minuts i alguns desajustos defensius són signes del gran marge de creixement que té aquest jove equip en la categoria.

En la propera jornada els de Josep Maria Raventós s'hauran d'enfrontar al filial del València Basket Club (diumenge 30 a les 18 h a València), un equip de perfil jove similar a l'equip verd-i-negre, que de bon segur serà un bon test per seguir avaluant la progressió de l'equip.

Per la seva banda, l’equip del júnior preferent de Lluís Dalmau que, després de perdre per la mínima davant el Platges de Mataró a la primera jornada, es va estrenar a casa davant el CB Sant Josep amb un partidàs. I és que, tot i ser sobre el paper els favorits, els badalonins no van poder amb el fort nivell defensiu dels sabadellencs que va ofegar totes les opcions dels visitants. Les ràpides transicions, bona circulació de pilota i bàsquet espectacular van ser els ingredients d'una treballada victòria per 77-57 que dóna ales a l’equip sabadellenc.

Finalment els equips júnior i cadet de primer any van demostrar la seva qualitat i bon treball que venen acumulant en les darreres setmanes. El cadet de 1r de Xavi Carvajal va passar per sobre de la UE Montgat per un escandalós marcador de 22-93 que no només posa de manifest la superioritat de l'equip sinó també l'ambició d'uns jugadors que no van aixecar el peu de l'accelerador tot i l'important avantatge registrat a l'electrònic. El júnior de 1r any, dirigit per l’Óscar Navarro, per la seva banda, va quallar un partit molt similar i es va imposar per 31-78 al Dosa de Badalona fruit d'un bon treball defensiu que va facilitar molt les coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.