dimarts, 25 de setembre del 2012

Copa Catalunya Masculina. CN Sabadell A 77 - CB Castellbisbal A 75

Jugada d'atac del CN Sabadell A (Foto: Federico Bars)

Partit emocionat el que es va veure diumenge a la tarda a Les Naus, on el sènior 'A' del Club Natació Sabadell va guanyar per un ajustat 77 a 75 al CB Castellbisbal, equip veterà i experimentat de la categoria. El partit va començar amb una gran intensitat i defensa pressionant per part de l’equip sabadellenc, que deixava el primer quart en un 22 a 13 a favor. El segon període va reanudar-se amb la mateixa tònica i el CN Sabadell semblava que sentenciava el partit amb una diferència de 18 punts (43 a 25) al final de la primera part.

A la represa els castellbisbalencs començàvem a pressionar en defensa i amb un parcial inicial de 7 a 0 retallaven diferències en el marcador, malgrat tot els sabadellencs van reaccionar en els minuts finals amb un millor encert en el tir i deixaven el final del tercer període en 63 a 47 al seu favor. L’equip castellbisbalenc, malgrat haver retallat només 2 punts en el tercer període, no es va donar mai per vençut i va continuar amb una defensa asfixiant, que provocava molts errors en l’equip de l’Òscar Navarro. Així amb 2 parcials de 10 a 0 i de 8 a 0, els castellbisbalencs es van col·locar a 2 punts (74 a 72) al darrer minut del partit, fet que li donava molta emoció i nervis al partit. En els darrers segons el Castellbisbal amb un triple es col·locava 77 a 75 i li provocava la pèrdua de pilota a l’equip sabadellenc, fet que li donava la possibilitat de fer la darrera cistella per empatar o guanyar el partit, així per dues vegades ho va intentar, però per sort l'equip castellbisbalenc va errar sota cistella.

El proper partit serà el dissabte 29 a les 18 h a la pista del CB Artés, equip que es troba amb el mateix balanç d'una victòria i una derrota (1) i a més ja es coneixen de la temporada passada quan van jugar tots dos en el mateix grup de 1a Catalana.

Parcials: 22-13 , 21-12 , 20-22, 14-28

Anotadors CNS: Romero (15), Sánchez (6), Barnusell, Costa (8), Abella (8), Díaz (10), Ortega (13), Gorina, Araujo (4), Belmar, Andres i Almaguel (13).