dimarts, 18 de setembre del 2012

2a Catalana Masculina. CN Sabadell B 59 - CB Balaguer 62

Jugada d'atac del CN Sabadell B (Foto: Susana Bosch)

El sènior 'B' masculí, que juga a Segona Catalana, va començar la lliga a casa després de salvar la categoria la temporada passada en el últim partit a Tortosa, amb un equip ple de noves incorporacions dels equips júniors del CNS i del projecte Sabadell Bàsquet Natació-E.Pia.

Els sabadellencs van començar amb molt desencert en defensa on no trobaven el seu lloc a la pista , tot i que el atac rutllava força còmode, els locals no podien ni sabien parar la veterania visitant, arribant-se al final del primer quart amb un resultat extraordinari de 18 a 21 que mostrava que el factor defensiu era bastant important, i que qui comencés a apretar podia donar un gran ensurt al rival.

Al segon quart els locals van començar a treballar molt més forts en defensa el que va comportar també que el cansament provoqués moltes errades en atac on tant sols havien fet 10 punts tot i deixar al Balaguer amb 14, i arribant-se al descans del partit amb un incert 28 a 35.

A la segona part l’equip del Jordi Talló va sortir molt més endollat i mica en mica anava aconseguint ajustar el marcador, gràcies a la seva gran defensa i a la gran implicació dels seus jugadors, fins que van aconseguir capgirar el resultat en el minut 7 d'aquest període posant el marcador en 41 a 40, la màxima diferència local va estar en el minut 9 amb un 47 a 44, però en el tram final amb unes errades en atac el Balaguer va tornar a agafar la iniciativa en el marcador acabant al final del tercer quart en un 47 a 49.

En el darrer període els sabadellencs van continuar defensant millor als balaguerins, però el cansament dels jugadors locals va provocar diverses errades en el llançaments còmodes que van fer que l'equip visitant s’emportés el primer partit de lliga, gràcies en part també a la seva veterania.

Tot i la derrota, el sènior B transmet bones sensacions com a equip i malgrat la seva joventut, si aconsegueix conjuntar-se i madurar ràpidament podrà realitzar una bona campanya aquesta temporada.

Parcials: 18-21, 10-14, 19-14, 12-13

Anotadors CNS: Yll, González, Escuert (4), Tejedor, Barnussell (9), Belmar (23), Moix (4), Escapa (4), Puente (4), Lahmame (2), Tienda (9) i Vilches.