dilluns, 21 de maig del 2012

2a Catalana Masculina. C.B. Cataires 77 - CN Sabadell B 61

Mala sort la que va tenir el sènior B que va perdre a la pista del C.B. Cantaires de Tortosa per 77 a 61, en el primer partit de la fase de permanència. Els sabadellencs van dominar els dos primers quarts gràcies a la seva concentració i intensitat, que els hi va permetre assolir un màxim avantatge de 20 punts, però les rotacions obligades per acumulació de faltes personals dels jugadors del Jordi Talló va provocar la remuntada de l’equip tortosí, que amb un 8 a 16 a favor en l’apartat de personals se’n van anar al descans perdent de 9 punts (31 a 40).

El tercer quart va ser totalment pels locals, que amb un canvi de defensa van desestabilitzar l’atac sabadellenc que es va veure superat per la veterania de l’equip local, acabant amb un parcial de 19 a 8, que donava avantatge als tortosins en el marcador (50 a 48).

En el darrer quart el protagonisme de l’equip arbitral es va tornar a fer palès i es van imposar l’experiència i el factor camp dels de Tortosa, que amb un joc molt estàtic i controlat van aconseguir la victòria final que deixa als jugadors del Club Natació Sabadell a un peu del descens.

Ara toca a casa capgirar l’eliminatòria i forçar un tercer partit a Tortosa. El segon partit serà el diumenge 27 a les 19.30 h a Les Naus, on es necessitarà de l’ajuda del públic per poder guanyar el partit, us hi esperem a tots!

Parcials: 13-18, 18-22, 19-8, 27-13

Anotadors CNS: Esquert (3), Salanova (4), Perales (2), Barnussell (7), Yll (9), Moix (2), Ortiz (10), Bertran (16), Lahmame i Tienda (6).