dimecres, 16 de maig del 2012

1a Catalana Masculina. CN Sabadell 101 - Vedruna Gràcia 55



(Foto: Judith Mayor)

Partit sense massa història el que va disputar l’equip del sènior masculí a Les Naus amb el Vedruna Gràcia de Barcelona, on els sabadellencs es van imposar per un contundent 101 a 55.

L’equip de l’Òscar Navarro van trencar el partit amb un inici molt intens i un parcial de 15-1. Els jugadors conscients de que tenien en joc la tercera plaça van sortir molt ficats i en dos quarts van deixar el partit enllestit amb un bon encert des de la línia exterior i amb un joc interior molt superior als barcelonins.

Després de la mitjà part els locals van seguir amb la mateixa intensitat i van acabar el partit amb un marcador final molt abultat . 

Cal destacar el gran treball d’equip i la gran valoració que van tenir tots els jugadors del Club Natació Sabadell que va completar un bon partit amb una gran valoració de grup.

Amb aquesta victòria, el CNS ha finalitzat el campionat a la tercera posició del Grup 2 de la Primera Catalana amb un balanç de 19 victòries i 11 derrotes. Ara com a premi a la gran temporada toca juga les fases d’ascens a Copa Catalunya davant del C.B. Sant Narcís de Girona, tercer classificat del Grup 1 i el Reus Deportiu, tercer classificat del Grup 3.

Parcials: 24-10, 22-14 , 27-15, 28-16

Anotadors CNS: Romero (2), Almaguel (10), Canals (3), Costa (5), Ollé (21), Camacho (7), Rodríguez (14), Gorina (6), Gamarra (17) i Andrés (16).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.