dimarts, 8 de maig del 2012

1a Catalana Masculina. C.B. IPSI 66 - CN Sabadell 81

El pívot Iram Almaguel llançant tir lliure.
(Foto: Òscar Pardo)

Important victòria la que va aconseguir el sènior del Club Natació Sabadell, què va guanyar 66 a 81 al C.B. IPSI de Barcelona, equip que no es jugava res, perquè havia perdut ja la categoria, però que li va posar les coses molts difícils a l’equip de l’Òscar Navarro, fins al darrer quart. El partit va començar molt igualat, tot i que la iniciativa en el joc i en el marcador la va portar l’equip local en el primer quart, que va finalitzar amb un 16 a 15 al seu favor. Al segon quart, els sabadellencs es van mostrar molt encertats en el tir exterior i amb 5 triples van trencar la defensa en zona que feien els barcelonins i li van donar la volta en el marcador amb un 35 a 41 a favor, a la finalització de la primera part.

A la represa els barcelonins van començar a retallar distàncies en el marcador gràcies al seu millor encert en el tir i a les continues pèrdues de pilota per part dels vallesans, que deixaven un emocionant 60 a 62 en l’electrònic a la conclusió del tercer quart. Però, en el darrer quart els jugadors del CNS van treure la seva millor versió en defensa i amb un parcial de 6 a 19 a favor van bloquejar qualsevol reacció local i van acabar guanyant el partit còmodament. Cal destacar la gran actuació del sabadellenc Marc Ollé, que amb 6 triples de 10 i 24 punts anotats en total, va ser el jugador determinant en la victòria de l’equip.

Amb aquesta victòria i a falta de la darrera jornada per a la conclusió del campionat, el CNS continua empatat a la 3a posició de la classificació amb l’ASFE de Sant Fruitós de Bages, però l’equip vallesà te el bàsquet average al seu favor. El darrer partit serà el dissabte 12 de maig, a les 17 h a Les Naus amb el Vedruna Gràcia de Barcelona, darrer classificat de la competició i que ha perdut la categoria, des de fa ja bastants setmanes.

Parcials: 16-15 , 19-26 , 25-21, 6-19

Anotadors CNS: Romero (5), Almaguel (4), Canals, Costa (10), Ollé (24), Camacho (14), Gorina (8), Gamarra (6), Andres (8) i López (2).