dimarts, 17 d’abril del 2012

2a Catalana Masculina. Sedis Pirinenca XXI 79 - CN Sabadell B 76

Mala sort per al sènior B masculí que va perdre a la Seu d’Urgell després d’haver jugar un partit tremendament exigent, que tot i anotar 76 punts, no van ser suficients per guanyar a un renovat Sedis Pirinenca, que en part va guanyar gràcies a la incorporació de dos jugadors que havien militat en les seves files quan l’equip jugava fa unes temporades a lliga EBA i Copa Catalunya.

El partit va començar molt malament pels sabadellencs amb un parcial de 10-2 a favor dels locals, que va provocar acabar el quart amb un clamorós 20-8 que posava molt complicat el partit pels homes del Jordi Talló.

No obstant, el Sènior B no es va rendir i va retallar diferències amb el Sedis exercint una molt bona defensa sobra els seus millors tiradors i anticipant el joc interior de l’equip local, per arribar a la mitja part amb un 32 a 25 en contra.

Tota la segona part va ser un partit de tu a tu on l’intercanvi de cistelles per part dels dos equips va fer que arribessin igualats a 76 punts als darrers segons, però amb possessió per l’equip local què, es va beneficiar amb una decisió molt discutible de l’àrbitre quan a l’últim segon de partit va xiular una falta de tir de tres, que el jugador de la Seu els va anotar i va donar la victòria al seu equip.

Un cop dur per l’equip que de ben segur no es rendiran en cap moment per afrontar els partits que queden amb la intenció de competir fins el final al màxim nivell. I més després d’haver guanyar el passat 11 d’abril el partit ajornat amb el C.B. Balaguer i que va guanyar a domicili per 68 a 78. El proper partit serà el diumenge 22 d’abril, a les 12.45 h a Les Naus amb el C.B. Sant Pere B de Terrassa, equip que es troba també a la part baixa de la classificació amb el mateix balanç de victòries (9) i derrotes (17), que els sabadellencs.

Parcials: 20-8, 12-17, 19-27, 28-24

Anotadors CNS: Escuert, Valls, Salanova, Perales (13), Barnussell (2), Moix (4), Tienda (23), Ortiz (6), Belmar, Bertran, Yll (20), Lahmame (8).