dimarts, 24 d’abril del 2012

2a Catalana Masculina. CN Sabadell B 72 - Sant Pere B de Terrassa 57


Victòria molt treballada pel sènior B masculí del CN Sabadell que va guanyar a Les Naus davant el C.B. Sant Pere B de Terrassa per 72 a 57. Amb aquesta victòria els homes del Jordi Talló, que de moment eviten la posició de descens directe, somien amb jugar les fases de permanència amb el factor pista a favor.

Va ser un bon partit el que van realitzar els sabadellencs contra un rival directe, sobretot en el tercer i quart període, on van trencar el partit en anotar fins a 7 triples, que no van poder contrarestar els terrassencs.

La concentració i el bon treball realitzat amb el rebot per part dels jugadors del CN Sabadell B van ser claus per endur-se la victòria final davant el Sant Pere de Terrassa.

Els canvis tàctics de l’equip visitant, tant defensius com ofensius, no van fer perdre la calma en cap moment al sènior B. Així, el treball en grup va prevaldre fins el final del partit, essent clau, en la consecució del triomf final.

El proper partit serà el dissabte 28 d’abril, a les 19.45 h a la pista de C.B. Navàs, darrer classificat de la competició amb un balanç de 8 victòries i 19 derrotes.

Parcials: 13-13, 14-18, 21-15, 24-11.

Anotadors CNS: Escuert, Valls, Salanova, Perales (3), Barnussell (8), Moix (9), Tienda (12), Ortiz (14), Belmar, Bertran (11), Yll (14) i Lahmame.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.