dimarts, 3 d’abril del 2012

2a Catalana Masculina. CN Sabadell B 67 - C.B. Vilatorrada A 78

Nova derrota del sènior masculí B del CN Sabadell que va perdre a casa d’11 punts (67-78) amb el C.B. Vilatorrada, segon classificat de la categoria.

Tot i la bona defensa dels locals no va ser possible anular als dos tiradors del Vilatorrada, Fernández i Castilla (exjugadors de lligues LEB i EBA) que van ficar 6 i 5 triples respectivament.

El partit va estar molt igualat fins el tercer quart on l’encert des del perímetre de 6,25 de l’equip visitant va trencar el partit en contra de les aspiracions dels sabadellencs. El ritme i la defensa imposada pels homes del Jordi Talló durant el darrer quart no van ser suficients per endur-se la victòria davant d’un equip aspirant a l’ascens de categoria.

Cal estacar les actuacions dels sabadellencs Barnussell i Moix, com a màxims anotadors de l’equip, que tot i duent a terme una forta defensa, no va ser suficient per capgirar el marcador.

Amb aquesta derrota, el sènior masculí B és ara penúltim a la classificació amb 8 victòries i 16 derrotes i te cada vegada més difícil poder mantenir la categoria. El proper partit serà el dissabte 14 d’abril, després de Setmana Santa, a les 17.30 h a la Seu d’Urgell amb el Sedis Pirinenca XXI, equip que es troba a la part baixa de la classificació amb un balanç de 10 victòries i 15 derrotes.