dimecres, 28 de març del 2012

Copa Catalunya Femení. CN Sabadell 42 Ploms Salle-Reus 63

Tercera derrota consecutiva per a les noies de la Gemma Lorente, que juguen a la Copa Catalunya, dissabte van perdre a Les Naus davant del Ploms Salle-Reus per 42 a 63. El partit va ser un monòleg per a l’equip visitant, que va dominar el partit en tot moment, donada la qualitat de les seves jugadores. Tot i que les jugadores del CN Sabadell no van tenir opcions de poder guanyar el partit, no van permetre que les reusenques agafessin una diferència àmplia en el marcador. Així al final de la primera part es va arribar a un 25 a 34 en contra i a la finalització del tercer període a un 33 a 43, que almenys donava esperances d’una possible remuntada local. Però, les vallesanes van realitzar un nefast darrer període, que es va traduir en un parcial de 9 a 20 en contra, que deixava el resultat final en un abultat 42 a 63.

Aquesta derrota continua deixant l’equip a la penúltima posició amb només 3 victòries i 10 derrotes. El dissabte 31 de març (18.30 h) les nedadores rebran a Les Naus, al líder del grup, l’equip dels Lluïsos de Gràcia A de Barcelona, que només ha perdut 3 patits.

Parcials: 11-18 , 14-16 , 8-9, 9-20

Anotadores CNS:  Anna Gené (7), Aïna Vergé (4), Anna Linares (5), Jasmina Sampedro (7), Sandra Fontanals (1), Ester Reguant (2), Anna Bonet (3), Maite Ramos, Sandra Raya (9), Bea Barrera (2), Judit Mayor i Causanillas (2).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.