dimarts, 27 de març del 2012

2a Catalana Masculina. S.E. Sant Medir A 61 - CN Sabadell B 59

Partit agònic dels del sènior masculí B del CNS que no es van poder emportar un partit molt disputat fins als últims segons, a la pista del S.E. Sant Medir A de Barcelona, i que van perdre al final per 2 punts (61-59).

El partit es posava coll amunt pels jugadors del Jordi Talló amb un molt bon inici anotador del Sant Medir que marxava per 11 punts al marcador al final del primer quart.

El dur treball defensiu realitzat els següents quarts per part dels sabadellencs els va permetre arribar al final del partit amb opcions de realitzar l’últim tir per empatar el partit i forçar la pròrroga. Tot i així, les faltes van passar factura i el CN Sabadell B va arribar als minuts finals amb tres homes expulsats, cosa que fou determinant en el resultat del partit.

Amb aquesta derrota, el sènior masculí B continua a la part baixa de la classificació (14è) amb 8 victòries i 15 derrotes i te cada vegada més difícil poder mantenir la categoria. Aquest diumenge a les 12.45 h jugaran a Les Naus amb el C.B. Vilatorrada A, quart classificat amb un balança de 14 victòries i 10 derrotes.